Поддръжка

ПОДДРЪЖКА НА ТЕХНИЧЕСКИ СИСТЕМИ

СТАР ПРОПЪРТИ МЕНИДЖМЪНТ ООД покрива постоянно растящите нужди на свои клиенти. Специалистите на компанията следят за изправността и поддръжката на всички системи, намиращи място в една съвременна офис сграда или дом, независимо дали това се извършва при сигнал или става дума за стандартна ежедневна проверка на осветителните тела. Ако се нуждаете от съдействие при комуникацията с производител на оборудване, ние ще организираме нужните контакти и ще гарантираме добре и ефективно свършена работа от тяхна страна. Нашите служители са компетентни и високо квалифицирани кадри, работещи с модерни технически средства.

ПОДДРЪЖKА НА ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ

За да придаде по-завършен облик на своите услуги и да увеличи степента на удовлетвореност на своите клиенти, фирмата извършва изграждане и поддръжка на зелени площи, които изискват ежедневни и компетентни грижи. Озеленяването е една от най-деликатните дейности. Ние искаме да Ви помогнем в организирането на Вашето любимо зелено пространство.

OХРАНА И РЕЦЕПЦИОНИСТИ

Една от нашите приоритетни задачи е да осигурим Вашето спокойствие и сигурността на поверените ни площи. Основен ключ за това е организирането и поддържането на режим на достъп и осъществяването на превантивен контрол от професионалисти.

За повече информация, моля свържете се с нас.