Почистване

КОМПЛЕКСНО ЕЖЕДНЕВНО ПОЧИСТВАНЕ

Предлагаме почистване на подови настилки, прахопочистване, измиване на прозорци, дезинфекция на санитарни помещения, смяна на консумативи, хигиенизиране на кухни и измиване на съдове и много други дейности. Гарантираме Ви работа само с екологични препарати с вградена система за контролираното им дозиране. Разполагаме с мобилна техника за най-качественото почистане и полиране на подове, както и за възстановяване на трайно замърсени повърхности, особено след строеж, ремонти и при липса на обслужване дълго време. Организираме кампании по комплексно сезонно почистване – пране на всички видове настилки, почистване на труднодостъпни места, покриви, фасади от стъкло или камък.

КОМПЛЕКСНО АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ

"Стар Пропърти Мениджмънт" ООД Ви предлага и индивидуално абонаментно почистване на жилища, което Ви спестява разходи и време. Абонаментното обслужване (ежедневно, ежеседмично или ежемесечно) е важна част от нашата услуга, тъй като ние се стремим към трайни взаимоотношения, който постигаме с изграждане на доверие, качествено обслужване в удобно за клиента време.

СМЕТОИЗВОЗВАНЕ

Компанията организира сметоизвозването от договорените площи, като спазва всички законови и хигиенни изисквания, следвайки последните тенденции и добри практики в областта.

ДДД ОБРАБОТКА

  • Дезинсекция против вредни битови инсекти в затворени помещения – хлебарки, мравки, мухи, комари и др.
  • Дератизация против вредни гризачи в затворени помещения.
  • Дезинсекция, дератизация и дезакаризация на открити прилежащи площи.
Обработката се извършва с модерна техника и препарати.

За повече информация, моля свържете се с нас.