Допълнителни услуги

Предвид развитието на фирмата и стремежът ни към усъвършенстване, за максимално удобство и уют, предлагаме следния пакет от услуги. Цените са преференциални за тези, които са вече част от клиентите на "Стар Пропърти Мениджмнънт" ООД.

ДОСТАВКИ

  • Доставка на вода и санитарни консумативи.
Наша грижа е и доставката и зареждането на санитарните и кухненските помещения с всички видове консумативи като хартиени кърпи, тоалетна хартия, течни сапуни, ароматизатори и др. Гарантирано е високото качество и икономичността на използваните препарати. Извършените услуги се документират и фактурират в края на всеки месец.
  • Доставка на вода и тонизиращи напитки и оборудване към тях.
Забравете за проблема с носенето на тежките бутилки и зареждането на диспенсерите за минерална вода, заемащите много място вендинг машини за кафе, търсенето на евтин доставчик или пренасянето на каси с безалкохолни напитки. Ние Ви предлагаме широка гама от избор на световно известни марки тонизиращи напитки на конкурентни цени. “Стар Пропърти Мениджмънт” ООД се ангажира и с доставка на безплатни диспенсери.

ТРАНСФЕР

За максимално удобство на нашите клиенти предлагаме транспортни услуги, който включват:
  • Посрещане.
  • Изпращане от гара, летище, автогара.
  • Необходимото съдействие при наем на кола.
ДЕТЕГЛЕДАЧКИ

"Стар Пропърти Мениджмънт" ООД работи само с професионалисти, каквито са и нашите детегледачки, притежаващи необходимия опит и умения за грижата за едно дете. Изцяло се съобразяваме с изискванията на клиента, докато намерим най-подходящия човек, в чиито ръце можете да оставите детето си, без никакви притеснения.

СТОПАНИСВАНЕ И НАЕМ

Екипът на "Стар Пропърти Мениджмънт" ООД е запознат с начините за постигане на едно високо ниво на услугите, който извършва и възвръщаемост на направените разходи за притежавания обект. Предлагаме услугата отдаване под наем на трети лица и/или отдаване еднократно. Сключване на договор за наем, посрещане и настаняване на наемателите, изготвяне на опис на имота. За повече информация се свържете с нас, за да изготвим предварителна схема, съобразена с изискванията и на двете страни.

ЕКСКУРЗИИ

"Стар Пропърти Мениджмънт" ООД поддържа връзки с туристически агенции с помощта, на които предлагаме на нашите клиенти, възможността да се запознаят и разгледат красотата и богатата историческа култура на нашата страна. Със сигурност всеки ще остане доволен.

За повече информация, моля свържете се с нас.